Side 1 av 1

Oslo regionens adventskalender 2016

Lagt inn: søn 16 okt 2016 18:33
av AAHydeAndSeek
Grøss og gru. Nei ikke på grunn av haloween som kommer snart. Men, selv før alt julestash har kommet i butikken, må vi begynne å tenke adventskalender i Oslo område. Jeg blir nok sjefsnisse i år også som sist og håper på like mange interreserte og like god kvalitet som i fjor.

I år blir det sannsynligvis ingen store endrginer. Anonyme utlegg, samme grunnlegende konkuranser men mulig at lotto kommer tilbake istedenfor en trekning basert på antall cacher logget (gjerne si noe om det siste). Området blir uendret og som sist prøver vi å unngå alt for mye overlapp med nabo kalenderene.

Mail adressen for å sikre dagen du vil ha er xmas16@organisingchaos.com. Og ikke ventre for lenge. Noen av dagene har faktisk allerede blitt tatt :)

De som la ut i fjor får fram til og med Oslo Tisch, 25. oktober, forskjøpsrett med sine datoer. Etter det vil alle datoer være tilgjengelige på first come first served basis. Men meld inn allerede nå og datoene blir bekreftet etter Tischet.

De som skal legge ut den første uka bør tenke på hvor og hva allerede nå.

Meldingen her er bare til informasjon. Følgende tråd på forum blir brukt til koordinering og informasjon ifm. Oslo kalenderen. viewtopic.php?f=21&t=4253