Advents- og julecacher 2016

Her vil man finne informasjon om, og kunne stille spørsmål rundt godkjenning og utlegging av cacher.
Svar
HexaNomos
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg:21
Registrert:lør 04 mai 2013 19:02
Advents- og julecacher 2016

Legg inn av HexaNomos » fre 23 sep 2016 12:19

Hei dere.

Det er snart advents- og juletid, og mange geocachere går med planer for nye utlegg i ulike kalendre i hele Norge. Dette er også en svært travel tid for oss kontrollører, og vi ønsker derfor å informere litt om kjøreregler og rutiner.

Vi tilbyr å publisere cacher på ønsket dato og tid i perioden 1.søndag i advent til og med 31.12.16. Publiseringstidspunkt blir hel- og halvtime med forbehold. Innsending kan skje fra 01.10.16.

Ingen utleggere kan bli lovet en ekslusiv dato og klokkeslett i eget område. Kontrollørene forholder seg direkte til cacheeier.

Det skal ikke gjøres avtaler med en spesiell reviewer, men alle cachene meldes inn på vanlig måte.
Vi har ikke mulighet til å hjelpe til med utforming av cachesider, HTML-koding, eller å legge inn eller samordne bilder/logoer/grafikk på cachesidene. Dette må utlegger selv ordne.

Vi ønsker at cachen må være i køen, ferdig og klar til publisering, senest 14 dager før ønsket publiseringsdato. Dette for å sikre publisering til ønsket dato og tid. Når cachen er sendt inn, kontrollert og låst, vil den forbli låst. Ønsket dato og tid kan IKKE forandres. Ønsket dato og tid må presiseres i en reviewernote i hver enkelt cacheoppføring.

Forespørsel om ledige koordinater: Opprett en GC-kode og send mail til en av kontrollørene med GC-kode.

Cacher uten ønsket tid og dato publiseres som vanlig.

Med vennlig hilsen,
Makuta Teridax, Protea Sangomas, Cervis Venator, Hexa Nomos, Poltrona Polaris, Octa Ceres og NonaNorwegianAdiutor

Svar