Puzzlespill

Svar
TeamNilsen
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg: 5
Registrert: lør 15 sep 2012 14:24

Puzzlespill

Legg inn av TeamNilsen » søn 10 mar 2013 19:16

Hvordan kan jeg legge til et puzzlespill til cachen, uten at det er reklame på siden.
Slik som denne: GC2ZX6P MYSTERY STREET
Får ikke gjøre det slik, da det her er reklame.

Brukeravatar
olea
Senior
Senior
Innlegg: 486
Registrert: tor 22 nov 2007 12:41
Sted: Bergen
Kontakt:

Re: Puzzlespill

Legg inn av olea » man 11 mar 2013 15:34

Nettsiden med pusleriet viser også HTML-kode for å inkludere puslespillet på en webside. Her brukes HTML-taggen EMBED. Av sikkerhetsgrunner er denne taggen ikke blant dem som Groundspeak tillater i cachebeskrivelsene. Å lenke til nettsiden hos flash-gear.com bryter med reklamereglene, så det går heller ikke. Groundspeak sier at tidligere saker skaper ikke presedens, så det hjelper ikke at det er mange eksisterende cacher som har tilsvarende lenker.

Jeg vil tro at løsningen blir å lenke til en privat nettside i cachebeskrivelsen. På denne private nettsiden legger du inn HTML-koden fra flash-gear.com, men du fjerner reklamen. Du skal med andre ord bare legge inn kode som tilsvarer det som vises nedenfor.

<br><EMBED allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" src="http://five.flash-gear.com/npuz/puz.php ... =390&h=570" quality=high wmode=transparent scale=noscale salign=LT bgcolor="FFFFFF" WIDTH="540" HEIGHT="720" NAME="puz180409" ALIGN="" TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /><BR>

Denne løsningen forutsetter at du har tilgang til å sette opp en privat nettside. Hvis du ikke har dette selv, så kan du kanskje få hjelp av en vennligsinnet medcacher?
Bilde

Svar