Side 1 av 1

mystery cache på vanassen, stavanger

Lagt inn: søn 05 apr 2015 18:59
av silje1234
Er ny på geocashing og var ute å lette etter en i dag. Kartet viste at cashen lå i vannet. Noen som har tips til en nybegynner. Eller som kanskje har funnet de som ligger i det området?

Re: mystery cache på vanassen, stavanger

Lagt inn: søn 05 apr 2015 19:40
av Raggsokk
Såvidt jeg kan se ligger det to mystery-cacher uti vannet der. Felles for disse er at de ikke ligger på den oppgitte plasseringen; man må løse en oppgave for å finne de riktige koordinatene. Den nordligste av dem, "Barndommens mystery", burde ikke være vanskelig hvis du leser beskrivelsen. Den sørlige, "YNWA!", foreslår jeg at du venter litt med til du får mer erfaring med løsing av mystery-cacher. På mystery-cacher vil ofte vanskelighetsgraden si noe om hvor vanskelig det er å finne koordinatene kombinert med hvor vanskelig det er å finne selve cachen. Begynn med de enkle, og jobb deg oppover, så vil du nok snart klare denne også.

Forøvrig er det en god rettesnor å spørre cacheeier om hjelp hvis du trenger noen hint, istedet for på nettet. Ikke alle cacheeiere ønsker at løsningen på oppgavene de har laget sirkulerer på nett, ettersom noen er ment å være litt vriene. Jeg har imidlertid aldri opplevd å ikke få hjelp av cacheeier hvis jeg har spurt, og jeg har også gitt hint til alle som har spurt på cachene mine. Lykke til!

Re: mystery cache på vanassen, stavanger

Lagt inn: man 06 apr 2015 10:01
av silje1234
Takk for svar :D