Side 1 av 1

geocaching map enhancements

Lagt inn: ons 07 sep 2016 08:13
av Snicker
Hei,

Er det flere av dere som bruker dette i FF? I Den siste tiden jeg har og flere av meg hatt problemer med at det ikke fungerer.
Kartene kommer opp dobbelt. Ser to kart ikoner øverst til høyre på kartet og mangler GME ikonene nede på kartet. Ser også at Google maps lastes først så kommer Norgeskartene over disse igjen.
Etter litt bruke så får du script feil også henger hele FF seg. Uansett hva du gjør så må du bare task kille helle FF.
Bruker siste versjon av Greasemonkey, Firefox og GME.
Noen som har en ide?

Re: geocaching map enhancements

Lagt inn: tor 08 sep 2016 08:20
av Snicker
Kartet :
Bilde
Script error:
Bilde

Re: geocaching map enhancements

Lagt inn: lør 10 sep 2016 20:57
av reodor09
Vil bare melde at jeg har akkurat samme problem. Hvis man panorerer for raskt, går FF i heng uten videre. Jeg kjører FF på Mac

Re: geocaching map enhancements

Lagt inn: man 12 sep 2016 22:21
av Snicker
Reodor, prøv denne oppdateringen fra utvikler : https://github.com/JRInge/userscripts/r ... ts.user.js

Re: geocaching map enhancements

Lagt inn: ons 14 sep 2016 23:14
av reodor09
Takk for melding om oppdatering. Det viser seg at det ikke ser ut til å hjelpe. Og jeg tror det må være noe mer grunnleggende. Jeg får også samme problemet med Safari og der bruker jeg ikke GME. Ser også at noen sliter med at kartene ikke blir tegne opp som det skal, av og til med store "havområder" der det er tørre landet. Sliter Groundspeak med karttrafikken generelt, og at serverne kunne trenge en solid oppgradering?

Re: geocaching map enhancements

Lagt inn: tor 15 sep 2016 08:44
av thomfre
reodor09 skrev:Ser også at noen sliter med at kartene ikke blir tegne opp som det skal, av og til med store "havområder" der det er tørre landet. Sliter Groundspeak med karttrafikken generelt, og at serverne kunne trenge en solid oppgradering?
Groundspeak har skiftet kartleverandør, og leverer nå kartene til seg selv. De har gjort noen endringer i måten kartene tegnes på, for å blant annet fremheve stier. Mulig de gjorde noe feil i samme slengen?