Caching i utlandet.

Duppeditter og programvare
Svar
andersnatalie
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg: 1
Registrert: man 04 jan 2016 09:17

Caching i utlandet.

Legg inn av andersnatalie » man 04 jan 2016 09:28

Hei!
Er nokså ny innen geocaching, fikk GPS av kona til jul så har ikke holdt på lenger enn siden da. Derfor kommer jeg nok til å trenge litt hjelp innimellom :-)

Til nå, har vi bare funnet cacher i nærområdet her vi bor, når vi er ute på turer. Det fungerer greit, for da sjekker vi kartet på http://www.geocaching.com og overfører cachene til GPS'en vår (Garmin Etrex 10). Bruker da GPS'en, i tillegg til mobilen med Geocaching-appen (den som kostet 85,- eller noe slikt)


Så kommer spørsmålet:
Til helga skal vi til London, i fire dager. Ser på kartet til geocaching.com at der finnes en del cacher i nærheten rundt hotellet vi skal bo på og de stedene vi skal besøke. Da hadde det jo vært moro å prøvd å finne noen av disse.
Må vi da legge inn en og en manuelt på GPS'en? Eller kan vi velge et litt stort område i London og overføre mange på en gang? Ønsker også å unngå å bruke mobildata i utlandet, pga telefonregninga. Kan vi også lagre mange av London's catcher i app'ens Offline-liste, slik at vi slipper å bruke mobildata for å finne beskrivelsen og hintet?


Håper dette var forklarende nok, vist ikke så bare si fra hva som skulle være uklart ;-)

På forhånd, takk for all hjelp :-)

-AndersNatalie-

esbjug
Senior
Senior
Innlegg: 420
Registrert: tir 08 sep 2009 09:03

Re: Caching i utlandet.

Legg inn av esbjug » man 04 jan 2016 11:56

Hei: bruk søkefunksjonen her på forumet. Dette er et spørsmål som er besvart mange ganger tidligere. Wikien inneholder også info om dette som tema.

kortversjon: som premium medlem kan du laste ned pocket query filer til din GPS. Dette betyr opp til 1000 cacher fra et bestemt område i en fil. Du kan også lagre offline cacher i app til tlf/ipad.

hilsen esbjug

Svar