Side 1 av 1

Problemer med GSAK-makroen "CacheRoute.gsk"

Lagt inn: tor 16 aug 2012 07:34
av n5k
Heisan!

Jeg har plutselig fått problemer med macroen "CacheRoute" og aner ikke hvorfor. Jeg har testa makroen et par ganger tidligere, og da har den fungert bra, men akkurat nå, når jeg skulle teste den "seriøst" - dvs. faktisk prøve ruta den foreslår, så får jeg ikke opp noen rute. Jeg har gjort akkurat som før (laget et filter (13-14 cacher) og så kjører jeg makroen) men alt jeg får er en tom rute der det står "calculating route". Se her for screenshot. Slik har det stått i mange timer nå, og det kommer seg ikke videre. Jeg har prøvd å restarte GSAK, restarte maskinen, oppdatere makroer osv, men ingenting skjer.

Noen som har denne makroen, som kan teste om den fungerer for dem? Eller har opplevd lignende? Hvordan fikset du det i så fall? Finnes det en annen, lignende makro jeg kan bruke istedet?

Re: Problemer med GSAK-makroen "CacheRoute.gsk"

Lagt inn: tor 16 aug 2012 08:29
av hysse
Prøvd alternative nettlesere? Chrome f.eks?

Re: Problemer med GSAK-makroen "CacheRoute.gsk"

Lagt inn: tor 16 aug 2012 08:41
av thomfre
hysse skrev:Chrome f.eks?
Er det ikke Chrome vi ser på skjermbildet? Min Chrome er i alle fall helt identisk...

Re: Problemer med GSAK-makroen "CacheRoute.gsk"

Lagt inn: tor 16 aug 2012 08:53
av n5k
Har ikke prøvd noe annet enn Chrome, nei. Jeg kjører bare Windows i VMWare på en iMac, og prøver å installere minst mulig, siden jeg kun har Win pga. GSAK, men kanskje jeg må slenge inn FF eller noe for å teste der også...

Re: Problemer med GSAK-makroen "CacheRoute.gsk"

Lagt inn: tor 16 aug 2012 09:21
av n5k
Samme problemet i Firefox

Re: Problemer med GSAK-makroen "CacheRoute.gsk"

Lagt inn: tor 16 aug 2012 10:28
av GorgonVaktmester
Jeg har ver. 0,9 av denne makroen, og den funker i FF hos meg. Jeg sjekket og så at siste versjon nå er 1.1, men jeg har ikke sett på hva forskjellen på disse to versjonene er.

Re: Problemer med GSAK-makroen "CacheRoute.gsk"

Lagt inn: tor 16 aug 2012 21:07
av n5k
Jeg fant feilen!
Av en eller annen grunn var "Locations" oppe til høyre i menyene satt til "Not active" istedenfor "Home" - så da funka det ikke, hehe.
Retta det til "Home" og så funka makroen igjen :)

(Tenkte bare å skrive det, i tilfelle noen andre støter på samme PEBKAC-erroren, hehehe)