Side 1 av 1

Favoritt poeng

Lagt inn: søn 01 jan 2012 09:45
av bpolanski666
Jeg har på flere cacher oppdaget at det er noe feil med favoritt poenga for eks. Jule cachen min der er det 3 favoritt poeng og i de tre siste loggene står det at den fortjener favoritt poeng men jeg ser ikke noe mer favoritt poeng og samme med en cache som heter mjøndalen kirke som ble publisert i går.

Jeg vet ikke om det er systemet som er feil eller på grunn av noen har glemt og sette den til sine favoritter.

Håper får svar om noen flere har oppdaget det.

Re: Favoritt poeng

Lagt inn: søn 01 jan 2012 10:46
av Kjedalen
Jeg vil ikke påstå at det ikke er feil, men regner i grunnen med at systemet fungerer. Det er tydeligvis et langt skritt å gå fra det å være positiv i loggen og gjerne si at den blir lagt som favoritt - og til virkelig å klikke på knappen og gi dette poenget. Du kan jo se hvem som faktisk har gitt favorittpoeng og sjekke mot loggene, men det vil vel være en tanke frekt å etterlyse poenget fra cachere som ikke har gitt poeng til tross for "lovnad" om dette i loggen...

Re: Favoritt poeng

Lagt inn: søn 01 jan 2012 13:07
av SSY
Jeg er enig med deg i at det er dumt at det blir lovt favorittpoeng i loggen, uten at det blir gitt. Men det kan nok være flere grunner til det. Mest sannsynlig er det at de har glemt det. De kan også ha ombestemt seg (man kan trekke tilbake favorittpoeng). Et tredje alternativ er at vedkommende ikke har skjønt hvordan favorittpoeng-systemet fungerer.

Å etterlyse favorittpoeng er nok litt ufint. Men hvis det viser seg at det samme skjer fra samme person i flere logger, så er det nok ikke noe i veien for å sende vedkommende en privat melding, og spørre på en høflig måte om han/hun har glemt å legge til poengene.

Re: Favoritt poeng

Lagt inn: søn 01 jan 2012 14:05
av arvf
Det kan vel også tenkes at den det gjelder ikke har flere favorittpoeng å dele ut akkurat nå? Eller at de mener at cachen fortjener favorittpoeng, bare ikke fra akkurat dem…

Re: Favoritt poeng

Lagt inn: søn 01 jan 2012 16:21
av sven-egil
Er ofte slik at folk skriver at de gir favoritt poeng, men de gir dem bare ikke....Samme at det er den beste cachen de noen side har besøkt...
Men neida, ikke noe favoritt poeng.
Mulig de glemmer eller er usikker på hvordan det gjøres?

Tror også at enkelte kun gir favoritt poeng til de som de får favoritt poeng fra...
Og noen mener favoritt poeng er noe tull og gir ikke uansett...
Og noen skriver at de gir, men de er ikke premium-medlem og kan da heller ikke gi.

Det er jo hyggelig å få favoritt poeng om man har gjort litt ekstra, men det er ingen selvfølge å få disse favoritt poengene selv om man har lagt stor innsats i cachen.
På en av mine cacher tikker det inn hyggelig mange favoritt poeng, men det er veeeeldig langt unna 100%, har også hørt at den cachen har så mange, så det er ikke noen vits å gi den flere.

Det beste med Favoritt poeng er at man lettere kan finne en fin cache man kan besøke, samt at det ansporer enkelte til å lage noe ekstra i istedenfor en ganske så ordinær cache.

Re: Favoritt poeng

Lagt inn: søn 01 jan 2012 23:16
av Isa
Jeg skrev i en logg at cachen fortjente favorittpoeng, sendte inn loggen og trykket på "gi favorittpoeng"-knappen på den siden som da kommer opp. Cacheeier kjenner jeg, og han bemerket at jeg hadde glemt å gi cachen favorittpoeng.
I ettertid har dette skjedd hver gang jeg har gitt favorittpoeng! Bare tilfeldig at jeg ble klar over at det var et problem..

Re: Favoritt poeng

Lagt inn: man 02 jan 2012 00:10
av ehaa
Isa skrev:Jeg skrev i en logg at cachen fortjente favorittpoeng, sendte inn loggen og trykket på "gi favorittpoeng"-knappen på den siden som da kommer opp. Cacheeier kjenner jeg, og han bemerket at jeg hadde glemt å gi cachen favorittpoeng.
I ettertid har dette skjedd hver gang jeg har gitt favorittpoeng! Bare tilfeldig at jeg ble klar over at det var et problem..

Etter å ha lest det Isa skreiv, så tok jeg en kontroll på siste cahen jeg gav favorittpoeng, og det var samme historien der, ikke registrert.. :(

Re: Favoritt poeng

Lagt inn: man 02 jan 2012 00:57
av GorgonVaktmester
Jeg har huket av i boksen under der jeg skriver loggen at jeg vil tildele favorittpoeng, og jeg ser at på et par cahen jeg gjorde det for et par dager siden har det IKKE blitt registrert noe favorittpoeng. Kun på den som jeg glemte å huke av når jeg logget, så jeg tildelte poenget etterpå direkte på cachesiden.

Re: Favoritt poeng

Lagt inn: man 02 jan 2012 03:38
av SSY
Merkelige greier. Begge metodene har fungert uten problemer for meg. Jeg har i tillegg gitt poeng via den offisielle Geocaching-appen til android. Gikk akkurat gjennom de jeg har tildelt favorittpoeng til, og alle mine utdelte poeng var registrert.

Re: Favoritt poeng

Lagt inn: man 02 jan 2012 18:41
av eikerkongen
Jeg har også opplevd det samme som Isa den siste uka. Har rettet opp i ettertid etter at jeg så Bpolanski666 skrev om det på forumet. Rare greier!