Kart over Mallorca

Duppeditter og programvare
Svar
kbra
Bruker
Bruker
Innlegg: 105
Registrert: man 10 mar 2008 21:18

Kart over Mallorca

Legg inn av kbra » tir 11 mar 2008 09:39

Skal vandre litt i utmarka på Mallorca, hvor får jeg tak i (billig/gratis) kart til Garmin 60CS? Kan jo ikke legge altfor mange kroner i et engangsforetak. Jeg orker ikke programmer og duppeditter, hvordan få med meg 30 cacheutskrifter, det blir liksom uhåndterlig med papirutskrifter i regnvær? Må jeg kjøpe supermobil eller laptop?

anders99

Re: Kart over Mallorca

Legg inn av anders99 » tir 11 mar 2008 10:18

kbra skrev:Skal vandre litt i utmarka på Mallorca, hvor får jeg tak i (billig/gratis) kart til Garmin 60CS? Kan jo ikke legge altfor mange kroner i et engangsforetak. Jeg orker ikke programmer og duppeditter, hvordan få med meg 30 cacheutskrifter, det blir liksom uhåndterlig med papirutskrifter i regnvær? Må jeg kjøpe supermobil eller laptop?
Litt kjapp googling sendte meg hit:
http://www.foromtb.com/showthread.php?t=77931

Nærmere bestemt: http://www.megaupload.com/es/?d=BA4DIPQW

Skal du ha med deg cache-beskrivelsene i annet format enn papir må du få deg en duppeditt. Enten en PDA eller en kraftig mobiltelefon. Evt. tror jeg at Garmin Colorado skal kunne gjøre slikt, men den kan vel i beste fall sies å være i en form for offentlig betatesting for øyeblikket.

kbra
Bruker
Bruker
Innlegg: 105
Registrert: man 10 mar 2008 21:18

Re: Kart over Mallorca

Legg inn av kbra » tir 11 mar 2008 13:40

Takk for tips! Er nok en smule paranoid når det gjelder slike lugubre opplegg, blir skeptisk når det tilbys kontakt med fjonge damer på linken.

Det er så mye om og men her, det eneste jeg forstår er at det er lett å bli av med noen dollar. Har noen datakyndige fått det til, uten å pådra seg virus osv? Skulle tru at denne øya har vært besøkt av cachere før?

Svar