Side 1 av 1

Ferskingproblemer med funnede cacher

Lagt inn: tir 26 jul 2016 20:01
av T-Ducc
Har nettopp startet med geocache, og fant et par med min gpsmap 64 st. Disse forsvant da fra listen, som forventet. Jeg leita gjennom menyene for å finne liste over mine funn, men der stod det at det var tomt. Hva har skjedd? Etter noen flyturer i sommer ble sporloggen slettet. Liker ikke å ha alle de gamle strekene over hvor jeg har vært. Slettet jeg samtidig listen med funnede cacher? :oops:

Etter funn av cache, la jeg inn kommentar under. Var jo stolt av funnet. Men kunne ikke se at kommentar ble lagret.
Hvordan kan jeg igjen finne fram til mine funn. Hadde vært mer gøy med den lista (som etterhvert håpes å vokse seg stor) enn med sporstreken som følger mine hverdagslige bevegelser.

Håper på svar

Re: Ferskingproblemer med funnede cacher

Lagt inn: lør 30 jul 2016 20:15
av Hvammen
Koble gps til pc og finn fila som heter geocachevisits.Txt der finner du de du har funnet og dato og klokkeslett. Eventuelle kommentarer står også der.

Re: Ferskingproblemer med funnede cacher

Lagt inn: lør 13 aug 2016 10:42
av kbra
Jeg liker å sitte i en stol foran et tastatur og skrive en logg med noen setninger og legge inn et brukbart bilde. Dagens fangst finner jeg på kalenderen i min Garmin uten kabler og datateknikk. Min telefon har en lydopptaker, der leser jeg inn litt om sted og opplevelse der og da mens jeg setter tilbake cacheboksen. Jeg samler opplevelser, andre samler tall i en statistikk og setter rekorder.

Men hver sin lyst.