GeoCheck hacked

Alt om geocaching
Svar
Brukeravatar
olea
Senior
Senior
Innlegg: 486
Registrert: tor 22 nov 2007 12:41
Sted: Bergen
Kontakt:

GeoCheck hacked

Legg inn av olea » man 02 feb 2015 11:27

Vi har en del brukere av geocheck.org alias geotjek.dk. Jeg fant det derfor relevant å gi beskjed i dette forumet. GeoCheck er blitt hacket. Noen har klart å laste ned hele databasen, inkludert løsninger og passord-hasher.

Det er ikke så mye å gjøre med løsningene som har kommet på avveie. Vi kan bare håpe at de ikke blir publisert noe sted. Passord-hash er ikke det samme som passord, men med passord-hash kan man gjette passordet og teste om det er korrekt. Moderne programvare kan teste mange millioner passord i sekundet. Da behøver det ikke ta så veldig lang tid før passordet ditt er knekket. Har du opprettet brukerkonto på GeoCheck? Da anbefaler jeg at du endrer passordet ditt der og alle andre steder der du har satt samme eller lignende passord.
Bilde

Brukeravatar
thomfre
Styret
Innlegg: 924
Registrert: fre 16 mar 2012 07:51
Sted: Karmøy, Rogaland
Kontakt:

Re: GeoCheck hacked

Legg inn av thomfre » man 02 feb 2015 12:37

olea skrev:Det er ikke så mye å gjøre med løsningene som har kommet på avveie. Vi kan bare håpe at de ikke blir publisert noe sted.
Det er allerede publisert en relativt stor liste med løsninger. Flertallet av de er for cacher i Tyskland. Det er kun to norske cacher på lista.
www.thomfre.net I haven’t been everywhere, but it’s on my list.
Bilde

Svar