Side 1 av 1

Laste cacher til Garmin Orego 550t

Lagt inn: fre 24 okt 2014 17:45
av naverud
Hei!
Er fersk Geocacher og brukt mobilen som enhet.
Har også en Garmin 550T som jeg vil prøve og bruke.
Har forsøkt å finne info om hvordan jeg kan laste inn til denne men finner ikke ut av det.
Noen som har linker til info om dette?

Re: Laste cacher til Garmin Orego 550t

Lagt inn: fre 24 okt 2014 19:45
av esbjug
Hei:

Det ligger mye info om dette på forumet, så bruk søkefunksjonen. Men kort fortalt kan du som premium medlem laste ned pocket query (PQ) filer fra din profil, som er opp til 1000 geocacher i en og samme fil, som så overføres til din GPS. Slike filer kan du definere ut fra en rekke parametere når du søker opp cachene. Filene lastes inn i GPX format, som inneholder bl.a hint, logger, beskrivelse mm.

Som basic medlem kan du laste opp en og en cache, men i et enklere format enn GPX. Det går selvsagt å lagre cachene som wayppoints, men da er det bare koordinaten du har med deg.

Oregon 550T er en litt eldre modell, men helt ok med både kamera og Europakart inne. Så fylt på med geocacher, er denne helt ok å bruke.

esbjug.

Re: Laste cacher til Garmin Orego 550t

Lagt inn: lør 25 okt 2014 12:03
av Kjedalen
http://wiki.gcinfo.no/Pocket_query

Denne sida er ikke helt oppdatert med endringer i PQ-systemet. Du får ikke PQ-ene som vedlegg i e-posten, men filene må lastes ned. GPX-fila kan legges direkte på Garmin/GPX-området på din Oregon.

Re: Laste cacher til Garmin Orego 550t

Lagt inn: lør 25 okt 2014 14:04
av naverud
Takk for hjelp! Brukte Chrome og fikk bare feilmelding ved overføring til gps, bytter til IE og alt virket. Brukte både Garmin og Mobil i dag og hadde god nøyaktighet med begge deler. :D