Side 1 av 1

Hva gjør vi ikke for en FTF...?

Lagt inn: ons 06 apr 2011 20:38
av avigerus
Sitter på hotellet igjen her i Kirkenes og gliser som ei sol... Tenk å klare en FTF så langt hjemmeifra...hehe.
Cachen heter Myrbekkoia - GC2Q9C7....
Måtte bare fortelle det.....hehe good hunting, folks!

Hva gjør vi ikke for en FTF...?

Lagt inn: ons 06 apr 2011 20:43
av hstad
Men du reiste ikkje opp i eins ærend???

Re: Hva gjør vi ikke for en FTF...?

Lagt inn: ons 06 apr 2011 21:14
av avigerus
:P ikke langt unna.... Neida, det var nok mer flaks enn planlegging med denne FTF. Jeg fikk spørsmål om jeg ville til Kirkenes for noen få dager siden.
Utfordringen var å få ordnet med transport til cachen, og det var her mine kursdeltakere velvillig stilte opp - enda en gang på mine besøk. første gangen kjørte vi om natta fra Grense Jacobselv og ned til Pasvik, mens jeg lette opp cachene langs strekningen...nå er det kommet noen nye, men dessverre ikke vintersikre. har ordnet med spade fra hotellet, og har allerede gravd frem en cache her...men, i morgen får jeg se om mine kursdeltakere vil bli med til Elvenesparken og hjelpe til med å grave opp enda en boks....hehe. Vi skal helt ytterst til Jarfjorden for kranoppkjøring, men jeg tar med spade i bilen for det kan jo være at det blir en "stop and cache" underveis.... :mrgreen:

Re: Hva gjør vi ikke for en FTF...?

Lagt inn: fre 08 apr 2011 20:52
av AAHydeAndSeek
A2 og jeg reiste opp til Mo i Rana bare for å logge en 5* mystery (http://coord.info/GC1E1T2) som var på top10 liste over ikke logget cacher. 14 timer med tog fra Oslo via Trondheim. Den pluss 3 andre cacher i løpet a 6 timer og 14 timer tilbake. Det var helgen med tidenes snøfall i Mo i Rana som gjorde alt mye mer vanskelig. Helt spøtt :roll:

Re: Hva gjør vi ikke for en FTF...?

Lagt inn: man 11 apr 2011 20:29
av mariusno
Hadde samme glede da jeg fikk tatt avigerus sine nye cacher i Rjukan. Heldigvis skulle vi den veien. Men ellers lar jeg andre kose seg med FTF-løpet om jeg ikke er i overbærende nærhet.

Re: Hva gjør vi ikke for en FTF...?

Lagt inn: man 11 apr 2011 23:52
av mariusno
Glemte å skrive at jeg var mektig imponert over den fangsten. For en historie og tur:) Lykke til med de neste funnene på veien.

Re: Hva gjør vi ikke for en FTF...?

Lagt inn: lør 19 nov 2011 21:05
av tomahg
Jeg har også en FTF i Kirkenes... :)