GSAK event/workshop - Dokka, del 2

Alt om geocaching
Svar
esbjug
Senior
Senior
Innlegg: 420
Registrert: tir 08 sep 2009 09:03

GSAK event/workshop - Dokka, del 2

Legg inn av esbjug » man 07 feb 2011 22:05

Landsbycacherne ønsker alle geocachere velkommen til GSAK event/workshop del 2 på Dokka, lørdag 12. februar fra kl 10.00 - 15.30.

Du finner link til eventet her: http://coord.info/GC2FP6P

Eventet vil temamessig dreie seg om GSAK og HTML, med omlag halve tiden på hvert tema.

For de som ikke var med på GSAK del 1 i september, er det likevel greit å delta. Men en viss basiskunnskap om GSAK er en fordel. Vi anbefaler at du oppdaterer GSAK til siste versjon, og at du stiller med egen pc på eventet.

I HTML delen av eventet, vil du lære de mest vanlige kodene som du får bruk for når du skal legge ut og oppdatere cachesider.

Eventet avholdes på Dokka Videregående skole. På grunn av sikkerhets policy på skolen, har vi ikke tilgang til elevnettet. Skal du på nett, må du derfor ha med eget kort for å logge deg på.

Vi tar utgangspunkt i heftet laget til GSAK eventet i september, mens det for HTML delen vil foreligge eget hefte på eventet. Dette vil bli delt ut til de fremmøtte. I stedet for mye enveis undervising, vil vi legge stor vekt på erfaringsutveksling, gode eksempler og innspill fra deltakerne. Vi tror at dette er den beste måten å lære på.

Arrangøren stiller med kaffe, brus og noe godt å spise!

For de som ønsker å kombinere eventet med caching i Dokkaområdet, finnes det bra med cacher av de fleste typer. Alt fra rene drive-in cacher til flotte skitur cacher. Pluss en god del mystery cacher også !

Velkommen til Landbyen Dokka og Landsbycacherne!
^^ ^^ ^^
Hilsen arrangørene esbjug og team nopussy

Brukeravatar
nopussy
Bruker
Bruker
Innlegg: 207
Registrert: lør 16 feb 2008 11:06
Sted: Dokka
Kontakt:

Re: GSAK event/workshop - Dokka, del 2

Legg inn av nopussy » fre 11 feb 2011 19:30

Da har vi fått nøkler, rommet er inspisert (samme rom som forrige gang), hentet frukt sponset av COOP MEGA, bakt kaker og kjøpt brus. Alle selvfølgelige momenter for et trivelig event skal dermed være på plass.

Jeg vil bemerke at HTML-delen vil bli grunnleggende, vi ser at flere sliter litt med dette. Mange benytter seg av en eller annen HTML editor, noe som selvfølgelig er helt greit. Det vil allikevel være behov for å sette inn tagger manuelt, eller eventuelt fjerne noe hvis siden ikke fremstår slik den burde ha vært.
For å klare dette, må man ha grunnleggende forståelse for hvordan en HTML kode fungerer, og det er dette vi vil ta for oss på kurset.

Velkommen til Norges første offisielle Landsby, LANDSBYEN DOKKA
Banner+ekte+landsbyliv+3.jpg
Banner+ekte+landsbyliv+3.jpg (9.44 kiB) Vist 963 ganger
Medlem av Landsbycacherne. http://www.rudberg.as

Brukeravatar
hstad
Senior
Senior
Innlegg: 711
Registrert: søn 20 jun 2010 13:10

GSAK event/workshop - Dokka, del 2

Legg inn av hstad » fre 11 feb 2011 20:06

Godt jobbet folkens!! Prøver å komme innom ein tur i løpet av dagen:) beklager at eg ikkje får vært med på kurset!!

Svar