Side 1 av 1

Hvordan endre en cache fra premium til offentlig?

Lagt inn: tor 13 aug 2015 22:29
av Kozedyret
Hei

Har laget min første cache og lagt ut i dag :-) Mener jeg valgte att den skulle være tilgjengelig for alle, men når jeg bruker den app'en på mobilen så får jeg beskjed om å oppgradere til Premium. Forstår ikke hvorfor. Hvordan kan jeg endre på det?

Re: Hvordan endre en cache fra premium til offentlig?

Lagt inn: fre 14 aug 2015 06:22
av maristua
Intro appen viser bare geocacher med D/T kombinasjon opp til 1,5. Skal du se cacher med høyere D/T kombinasjon må du bruke betal appen f.eks

Re: Hvordan endre en cache fra premium til offentlig?

Lagt inn: fre 14 aug 2015 11:13
av 2v
Ein som er vanleg medlem, kan ikkje sjå cachar som er merkte med "Premium Member Only". Dette gjeld kan hende eigne cachar òg?

Prøv å gå inn på profilen din (geocaching.com/my) i ein nettlesar. Viss du ikkje ser han der, må du nok kontakta ein reviewer.

Re: Hvordan endre en cache fra premium til offentlig?

Lagt inn: lør 15 aug 2015 18:26
av pjacklam
Kozedyret skrev:Har laget min første cache og lagt ut i dag :-) Mener jeg valgte att den skulle være tilgjengelig for alle, men når jeg bruker den app'en på mobilen så får jeg beskjed om å oppgradere til Premium. Forstår ikke hvorfor. Hvordan kan jeg endre på det?
Cachen din er ikke bare for premiummedlemmer. Det er altså blitt akkurat slik du valgte.

At appen anbefaler deg å bli premiummedlem, har ingenting med cachen din å gjøre.

Re: Hvordan endre en cache fra premium til offentlig?

Lagt inn: man 17 aug 2015 18:56
av Kozedyret
Tusen takk for svar :) Ser på PC'en att den ble riktig. Vurderer og bli Premium medlem neste år. Bruker mest GPS i jakten på Cacher, men mobilen er kjekk og ha på impuls turer, får vurdere å betale for app'en etter hvert :)