Side 1 av 1

Reviewers note

Lagt inn: tir 19 apr 2011 09:59
av zebastinio
Hei. Jeg vil først og fremst takke for en flott jobb dere som reviewere gjør. Jeg forstår at det må være litt av et arbeid som legges ned i å lese og publisere cacher.
Det jeg lurer på har med godkjenning av cacher. Når jeg sender inn en ny cache til godkjenning så står det nederst reviewer note og at en skal skrive noe som kan hjelpe reviewer. Hva om man ikke har noe spesielt å skrive? Det hender at alt er ganske "straight forward" og en ikke har noe ekstra info. Hva syns dere er god info?

Mvh Zebastinio

Re: Reviewers note

Lagt inn: tir 19 apr 2011 11:38
av sven-egil
Når jeg legger ut og ikke har noe spesielte beskjeder pleier jeg bare å skrive at cachen er utplasert og at alt er klart.

Re: Reviewers note

Lagt inn: tir 19 apr 2011 22:10
av Makuta Teridax
zebastinio skrev:Når jeg sender inn en ny cache til godkjenning så står det nederst reviewer note og at en skal skrive noe som kan hjelpe reviewer. Hva om man ikke har noe spesielt å skrive? Det hender at alt er ganske "straight forward" og en ikke har noe ekstra info. Hva syns dere er god info?
Hvis cachen er "straight forward", trenger du ikke skrive noe.

Hvis cachen ligger langt hjemmefra, kan du skrive der hvordan du har tenkt at cachen vil bli vedlikeholdt (av deg? av en annen? i så fall, hvem?). Hvis cachen har en plassering som i utgangspunktet kan virke tvilsom, kan du gi en forklaring på hvorfor du mener cacheplasseringen er OK.

Ellers nevner også retningslinjene http://www.geocaching.com/about/guidelines.aspx noe info som kan være nyttig å ta med.

Du lærer etterhvert hva vi spør etter og dermed hva som er nyttig for oss å vite. :)

Re: Reviewers note

Lagt inn: tir 19 apr 2011 22:43
av zebastinio
Takk for instruktivt svar. Da er jeg mer selvsikker på utlegg av cacher. :D :D