Når på døgnet godkjennes cacher?

Her vil man finne informasjon om, og kunne stille spørsmål rundt godkjenning og utlegging av cacher.
Svar
Raggsokk
Senior
Senior
Innlegg: 721
Registrert: fre 27 aug 2010 22:25
Sted: Nedre Eiker

Når på døgnet godkjennes cacher?

Legg inn av Raggsokk » man 11 okt 2010 12:01

Spørsmålet er kort og godt om cacher kan bli publisert til alle døgnets tider, avhengig av godkjennernes søvnsyklus, eller om det finnes retningslinjer fra Groundspeak som sier når på døgnet nye cacher skal publiseres? Eventuelt om godkjennerne har noen egne syn på dette?

Bakgrunnen er at naboene klager over at motoren på bilen står og går hele natten for å være startklar, og jeg lurer på om det er perioder jeg kan slå den av. :lol:
- Raggsokk

Bilde

Brukeravatar
Makuta Teridax
Senior
Senior
Innlegg: 664
Registrert: man 18 aug 2008 21:35

Re: Når på døgnet godkjennes cacher?

Legg inn av Makuta Teridax » man 11 okt 2010 12:34

Raggsokk skrev:Spørsmålet er kort og godt om cacher kan bli publisert til alle døgnets tider, avhengig av godkjennernes søvnsyklus, eller om det finnes retningslinjer fra Groundspeak som sier når på døgnet nye cacher skal publiseres? Eventuelt om godkjennerne har noen egne syn på dette?
Cacher blir publisert når vi er innom geocaching.com og ser at det er en cache i køen som er i tråd med retningslinjene. Når vi er innom geocaching.com avhenger av tid og lyst, ferie, sykdom, øvrige forpliktelser som jobb og familie osv. osv – av og til flere ganger på en dag, av og til flere dager mellom hver gang.

For egen del har jeg som regel så mye utestående (mange cacher i køen, mange cacher på vent, mange ubesvarte e-post) at jeg ikke rekker over alt sammen hver gang jeg er innom.

Groundspeak har ikke noe syn på dette annet enn at cacheeiere som sender inn en cache til gjennomsyn kan forvente svar innen tre dager.
Raggsokk skrev:Bakgrunnen er at naboene klager over at motoren på bilen står og går hele natten for å være startklar, og jeg lurer på om det er perioder jeg kan slå den av. :lol:
Jeg synes du burde skru av motoren først og fremst fordi det er unødvendig forurensende, dernest fordi naboene klager, og dernest fordi det å ha så dårlig bil at den må stå på tomgang hele natten for å være klar, er pinlig amatørmessig. Proffe FTF-jegere har robuste biler som starter på første forsøk. ;-)
Geocaching.com Volunteer Cache Reviewer

Brukeravatar
sven-egil
Senior
Senior
Innlegg: 1131
Registrert: ons 17 jun 2009 18:56
Sted: Åros i Røken. Buskerud
Kontakt:

Re: Når på døgnet godkjennes cacher?

Legg inn av sven-egil » man 11 okt 2010 14:46

Makuta Teridax skrev:Proffe FTF-jegere har robuste biler som starter på første forsøk. ;-)
KONGE svar :lol: :lol: :lol:
Bilde Bilde Bilde

Raggsokk
Senior
Senior
Innlegg: 721
Registrert: fre 27 aug 2010 22:25
Sted: Nedre Eiker

Re: Når på døgnet godkjennes cacher?

Legg inn av Raggsokk » man 11 okt 2010 15:01

Men kan jeg kutte ut de tre sekundene jeg bruker på å starte bilen, så er jeg tre sekunder raskere ut av porten... :wink:

Takk for svar, da vet jeg at jeg kan forvente nye cacher... døgnet rundt!

For ordens skyld, jeg har ikke bilen stående med motoren i gang om natten... det var en fleip!
- Raggsokk

Bilde

Svar